Renovering av baderom

Baderoms
renovasjon

Lar oss beregne kostnadene for oppussing av badet ditt

Renovering av våtrom

Det finnes uendelig mange forskjellige design i markedet i dag av fliser, baderoms innredninger og andre løsninger. Det er bare din fantasi som kan sette grenser samtidig som vi er klar over at dette kan være overveldende for deg som kunde. Vi vil sammen med deg finne frem til din stil, produkter og løsninger som gjør deg fornøyd.

Vi hjelper deg med å planlegge ditt bad fra A til Å!

Hvorfor velger våre kunder oss?

Renovering av et baderom er en stor investering for de fleste av oss. Dersom jobben blir utført riktig er dette en god investering. I tillegg til de tekniske løsningene prioterer vi også god funksjonalitet i våtrommet tilpasset for våre kunder.  Vi ønsker å skape et friskt, godt holdbart våtrom som skal vare i flere år, samtidig være i en rimelig prisklasse.

Hva innebærer renovering av bad?

Vi kommer på et uforpliktende befaring hos dere og lager et tilbud og en plantegning utifra mulige løsninger og deres ønsker. Dersom dere finner vårt tilbud av interesse og ønsker å gå videre med oss, planlegger vi sammen oppstartsdato, samtidig som dere vil få utfyllende informasjon om veien videre. Vi vil kunne være behjelpelig med løsninger for innredninger, valg av fliser samt leveringstider. Jobben begynner som regel med riving av badet ned til stenderverk, for så å gjenoppbygge badet steg for steg. 

Fortell oss om prosjektet ditt

Abonner for å få siste nytt