Baderom renovasjon

Renovering av bad er et stort prosjekt som stiller store krav til oss. Badet er kanskje det mest krevende rommet i en bolig. Her rørleggerarbeid kombineres med elektriker- og snekkerarbeid. Vi har alle fagfolkene du trenger til renovering av badet ditt. Vår erfaring og kunnskap sikrer deg kvalitet, riktig pris og nødvendig dokumentasjon med garanti.

Rørleggertjenester

Vi har spesielt fokus på renovering av bad og utfører montering av vann- og avløpsledninger, montering og installasjon av kraner, varmtvannsbereder, toaletter, badekar, dusjkabinetter osv. Vi har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger. Du vil være sikker på at rørleggerarbeidet blir fagmessig utført og du blir skikkelig fornøyd.

Elektrotjenester

Ved en oppussing er det naturlig og viktig med god el-installasjon planlegging. Gamle kabler, stikkontakter og brytere gir økt sikkerhetsrisiko i hjemmet. Alle våre elektrikere er kvalifiserte til å installere elektriske anlegg og elektrisk utstyr. Med våre fagarbeidere får du et sikkert el-anlegg som er trygt for deg og dine. Din trygghet er vårt ansvar.

Snekkertjenester

Noen ønsker små oppusing av badet, andre ønsker total renovering av bad. Vi tar alt fra rivingen til innredningen av bad. Alle våre snekkere har lang og bred erfaring fra utallige renovering prosjekter innen bad. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Flisleggertjenester

Våre dyktige flisleggere utfører alt av flisleggingsarbeider med ulike typer flis. Arbeidsoppgavene dekker også forarbeidet, som fuktisolering av gulv og vegger. Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra kjente leverandører samt holder høy kvalitet og tilfredsstiller lovpålagte krav til dokumentasjon. Du velger – vi legger.