TJENESTER

Våre tjenester

Våre tjenester

Inspirasjon

Baderomsbesøk

Fra drøm til virkelighet

Baderoms renovasjon

Renovering av bad er et stort prosjekt som stiller store krav til oss. Badet er kanskje det mest krevende rommet i en bolig. Rørleggerarbeid kombineres med elektriker- og snekkerarbeid. Vi har alle fagfolkene du trenger til renovering av badet ditt. Vår erfaring og kunnskap sikrer deg kvalitet, riktig pris og nødvendig dokumentasjon med garanti.

Rørleggertjenester

Vi har lang erfaring innen våtrom og utfører montering av vann- og avløpsledninger, montering og installasjon av kraner, varmtvannsbereder, toaletter, badekar, dusjkabinetter osv. Vi garanterer utført rørleggerarbeid følger fagnormen for våtrom. Vi er våtroms sertifisert mester bedrift.

Elektrotjenester

Det er viktig med god planlegging av det elektriske arbeidet ved en renovasjon. Kabler, varmekabler, stikkontakter og brytere av eldre modell gir økt sikkerhetsrisiko i hjemmet. Alle våre elektrikere er oppdatert på det siste innen el- markedet samt kvalifiserte til å installere elektriske anlegg og utstyr. Du får et sikkert el-anlegg som er trygt for deg og dine.

Flislegger

Vi har dyktige håndverkere som har god erfaring med å legge fliser på våtrom. Dette steget i arbeidet er viktig for det estetiske sluttproduktet. Arbeidsoppgavene dekker også forarbeidet, som fuktisolering av gulv og vegger. Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra kjente leverandører samt holder høy kvalitet og tilfredsstiller lovpålagte krav til dokumentasjon. Du velger flis og design.

Tømrerarbeider

Noen ønsker delvis renovasjon av våtrom, andre ønsker total renovering av våtrom. Vi tar alt fra riving til innredning av ditt bad. Alle våre snekkere har lang og bred erfaring fra fra tidligere utførte prosjekter. Våre team som består av rørlegger, snekker og elektriker samarbeider i et tverrfaglig team og sørger for fin flyt i arbeidene som skal utføres. Dersom du ønsker delvis renovasjon og vil gjøre noe av jobben selv, vil vi veilede deg til hva du kan og ikke bør utføre på egenhånd. Vår tetthets garanti gjelder når vi bygger badet fra bunnen av.

Det er helt nytt,
Det hele ankom denne uken