Baderoms renovasjon

Renovering av bad er et stort prosjekt som stiller store krav til oss. Badet er kanskje det mest krevende rommet i en bolig. Rørleggerarbeid kombineres med elektriker- og snekkerarbeid. Vi har alle fagfolkene du trenger til renovering av badet ditt. Vår erfaring og kunnskap sikrer deg kvalitet, riktig pris og nødvendig dokumentasjon med garanti.

Know moreContact Now

Rørleggertjenester

Vi har spesielt fokus på renovering av våtrom og utfører montering av vann- og avløpsledninger, montering og installasjon av kraner, varmtvannsbereder, toaletter, badekar, dusjkabinetter osv. Vi garanterer utført rørleggerarbeid følger fagnormen for våtrom. Vi er våtroms sertifisert mester bedrift.

Know moreContact Now

Elektrotjenester

Det er viktig med god planlegging av det elektriske arbeidet ved en renovasjon. Kabler, stikkontakter og brytere av eldre modell gir økt sikkerhetsrisiko i hjemmet. Alle våre elektrikere er oppdatert på det siste innen el- markedet samt kvalifiserte til å installere elektriske anlegg og utstyr. Du får et sikkert el-anlegg som er trygt for deg og dine. Din trygghet er vårt ansvar.

Know moreContact Now

Snekkertjenester

Noen ønsker delvis renovasjon av våtrom, andre ønsker total renovering av våtrom. Vi tar alt fra riving til innredning av ditt bad. Alle våre snekkere har lang og bred erfaring fra fra tidligere utførte prosjekter. Våre team som består av rørlegger, snekker og elektriker samarbeider på tverrfaglig nivå og sørger for fin flyt i arbeidene som skal utføres.

Know moreContact Now

Flisleggertjenester

Vi har dyktige flisleggere som har god erfaring fra å legge fliser på våtrom. Arbeidsoppgavene dekker også forarbeidet, som fukt isolering av gulv og vegger. Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra kjente leverandører samt holder høy kvalitet og tilfredsstiller lovpålagte krav til dokumentasjon. Du velger flis og design, vi realiserer ditt ønske.

Know moreContact Now