Tenk 3D på badet

By 4. February 2019Baderom

Med våre moderne tegneprogrammer kan vi vise deg hvordan det nyoppussede bad kommer til å se ut. Det gir våre designere muligheten til å vise planløsninger som du kanskje ikke hadde sett for deg.

På dette baderommet i Spikkestad skulle det bli plass til dusj, servant og toalett. Rommet var nesten firkantet og hadde to dører. En dør fra gangen og en til som gir tilgang til hovedsoverommet. I tillegg hadde baderommet et vindu. Hele tre vegger var dermed brutt med døråpninger og vindu.

Når det gjelder til planløsningen, byr dette på en del utfordringer. I ønsket å få plass til alle elementene, uten at det skulle gå på bekostning av romfølelsen. Utfordringen var å lage et funksjonelt baderom som likevel hadde et luksus preg og ikke føltes komprimert.

 

image
3Dbaderom

Løsningen ble en ny vegg i rommet. Denne veggen ble en eyecatcher med fantastiske fliser fra Modena Flisgiganten, et moderne rundt speil fra Linn Bad med integrert LED belysning.

Se bilder av den spennende løsningen her.

 

Skal du pusse opp badet og lurer du på hvordan du kan få en fin planløsning som fungerer for deg? Da kan vi hjelpe deg! Vi tilbyr nemlig gratis befaring. Ta kontakt med oss her.

Speilet og servantskapet er fra Linn Bad.

De fantastiske flisene er fra Modena Flisgiganten i Lier.

På gulvet er det brukt fliser med parkettmotiv. Pus liker seg på varmegulvet!

Dusj og dusjdører fra Vikingbad.

Veggene i delen av baderommet som er rundt servanskapet, er slette. Dette gir en ro i det ellers ikke så store rommet.

 

Leverandører:

Modena Flisgiganten

Vikingbad

Linn Bad

Har du planer om å pusse opp badet? Da kan vi hjelpe deg! Vi tilbyr gratis befaring. Ta kontakt med oss her eller ring  66846684.