Til å stole på!

    

Jeg brukte Brødrene Skog til å pusse opp mitt 6 kvadratmeter store bad i august 2017. De ble valgt på bakgrunn av konkurransedyktig pris og høy kompetanse hos Alexander Høyer som kom på befaring. Badet ble ferdig til avtalt tid, dette til tross for at jeg ønsket tilleggsarbeider utført. Underveis erfarte jeg høy fleksibilitet og vilje til at jeg fikk det badet jeg ønsket meg, og på et så lite bad er godt håndverk ekstra viktig. Jakob Issa er veldig grei å forholde seg til. Jeg er meget fornøyd og vil med dette anbefale Brødrene Skog!

Mette Midtgaard

Oppussing av bad

    

Vi er utrolig fornøyde med Brødrene skog Totalentreprenør AS. Håndtverkerne er dyktige i sin jobb, de kom med forslag til materialerer og hvor alt skulle plasseres, og badene våre ble lekre og flotte. Håndtverkerne er hyggelige, kommer til tiden og holder frister. De gjorde også endel ekstra ting, som hente/bytte varer som ble feil/defekte, innstallere badekar på vaskerom for en kort periode etc. Vi er utrolig fornøyde og anbefaler selskapet!

Per Kristian Sørlie, Snarøya

Totalrehabilitering av bad

    

Riving av badet (15 m²) begynte 06. 05. 2015 og var meget effektiv. Det var god koordinering mellom de involverte faggruppene som deltok i arbeidet. Arbeidet var i hovedsak ferdig 04. 06. 2015. Arbeidet ble utført etter avtale. Alle arbeiderne var lette å ha med å gjøre, selv om språket kunne være en utfordring. Flislegger (og altmuligmann) var svært flink. Dette gjaldt også elektrikeren. Sjefen selv, Jacob Issa, var svært grei å forhold seg til.

Arne Kjeldstad, Drammen

Totalrenovering bad

    

Toppkarakter! Brødrene Skog AS ble valgt til å renovere badet (6m2) basert på en kombinasjonen av referanser, en tillitvekkende fremtoning og pris. Gutta var ekstremt hjelpsomme og alle utfordringer ble løst på en tilfredsstillende måte. Resultatet ble et flott, moderne og profesjonelt utført bad med fine detaljer. Alt av frister ble overholdt etter avtale. Utrolig fornøyd med både gutta og resultatet. Kan absolutt anbefales. Lars Petter.

Lars Petter Bjaaland, Bærum

Totalrenovering av bad og vaskerom

    

De har gjort en veldig god jobb. Prosjektleder var flink til å komme med forslag til planløsning og plassering av de ulike møblene. Håndverkerne var også flink til å komme med forslag til materialer og antall spotter og strømpunkter. De er svært nøyaktige i utførelsen av arbeidet og legger sin flid i å få en fin finish. Jeg er svært godt fornøyd med Brødrene Skog og kan anbefale disse. Prismessig var de også konkurransedyktige.

Pål Christian Waag

Nytt bad (ca 15kvm med skråtak)

    

Firmaet levert en meget god jobb til en meget konkurransedyktig pris. I tillegg til overnevnte jobb fikk de også jobben med å totalrenovere ett bad til og legge inn strøm på ny garasje. Dette var fordi kvaliteten på jobben var så bra at jeg ønsket dette videreført i de andre prosjektene. Firmaet er meget fleksibel under arbeidet. Ønsker fra kunden blir etterkommet og arbeiderne er meget positive, selv om det kommer endringer underveis. Anbefales.

Ole Christian Olsen

Bygge nytt hc bad

    

Brødrene Skog AS har vært gjennomgående gode på å holde tidsskjema. Vi har hatt flinke og hyggelige håndverkere i huset hver dag i fire uker. Det håndverksmessige er forskriftsmessig utført, pent og nøyaktig. Vår opplevelse er at bedriften er pålitelig og at de overholder avtaler. Alle nødvendige dokumentasjoner ble overlevert ved oppdragets slutt. Vi vil klart vurdere å benytte Brødrene Skog AS igjen. De får herved våre anbefalinger Fam Ingbre.

Lars Eilif Ingbre

Oppussing av bad på hvalstad

    

Meget profesjonelt firma med veldig gode håndverkere. Flinke til å diskutere og finne gode løsninger. God dialog med hovedansvarlig i hele prosessen, Håndverkere meget nøye. Fikk pusset opp bad. Tok bilder underveis i prosessen som ble lagt ved mappe med all dokumentasjon som er påkrevet. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Jeg gir mine beste anbefalinger.

Runar Østby

Renovering av bad

    

Alt arbeid ble utført etter tidsskjema førsteklasses arbeid. Håndverkerne kom til avtalte tider. Flott utført flisarbeid. Flott oppfølging av prosjektleder, meget lett å samarbeide med og kom med gode råd underveis i prosjektet Alt arbeid ble utført til avtalt pris.Konklusjon: Meget godt fornøyd og kan anbefales.

Geir Engelbert Lindvig

Baderom – rørlegger og snikker

    

Meget godt fornøyd med både pris og utførelse. Lytter til kunden, og kommer med kreative forslag selv. Punktlig, nøye og ferdigstilt til avtalt tid. Anbefales uforbeholdent til lignende type oppdrag.

Håvard Bøygard

Pusse opp bad

    

Vi hadde et gammelt bad vi ønsket å totalrenovere, og valgte Brødrene Skog til dette. Vi har fått et helt fantastisk nydelig bad. Håndverkerne som jobbet på prosjektet er kompetente folk, som også virkelig bryr seg om håndverket de leverer. Dette reflekteres også i resultatet: Hele badet bærer tydelig preg av gjennomgående kvalitet. Flislegging, innredning og nisjene er rett og slett top notch. Brødrene Skog får min varme anbefaling!

Per Christian Aaslund

Rørlegger- nytt bad

    

Jobben ble utført til avtalt pris og svært godt resultat. Dyktige håndverkere som kom med gode innspill og ideer i tillegg til at badet ble slik vi ønsket.

Cecilie R. Olsen, Nedre Eik

Renovering av bad

    

Meget godt fornøyd med arbeidet. Bra oppfølging og kundebehandling. Hyggelige arbeidere. Ferdig til avtalt tid. Takk for bra arbeide :).

Tom Skrindo Andersen, Drammen

Rørlegger

    

Jeg er veldig fornøyd med både jobb, prisen og kundebehandling – god service. Veldig takknemlig overfor firmaet.

Sara Holt, Drammen

Legging av sluk og flytting av vannmåler

    

Fleksible og greie.

Tor Anders Marvik

Total renovering av bad ca 7 kvm

    

Flinke og effektive håndverkere. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi møtte på noen utfordringer underveis og da hadde de gode forslag og løsninger. Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og slutt resultatet var utmerket.

Carina Frengen

Rehabilitering av bad

    

Befaring med representant fra firma og forslag på løsning ble tegnet raskt. Vi fikk gode innspill, våre forslag og endringer ble grundig vurdert og tatt godt imot. Vi har valgt å bruke firmaet på flere rom i huset. Prosjektleder var grundig og holdt orden på mange løse tråder. Flislegging er svært grundig utført. Elektriker og rørlegger var grundige og bidro til at det ble 100% som vi håpet. De holdt tidsskjemaet. Vil gjerne anbefale videre.

Jørgen Strand

Pusse opp badet

    

Hyggelige og dyktige folk. God oppfølgning, og flinke til å finne gode løsninger. Flinke til å gi råd hvis våre opprinnelige tanker ikke var det optimale. Resultatet ble veldig bra, og vi er godt fonøyde 🙂

Bjørn Thomas Torvund

Renovering av bad

    

Total renovering av bad. Slo sammen 2 små rom og fikk et flott resultat. Kom med gode og smarte forslag til løsninger for utforming. Fulgte tett opp under hele prosessen og var fleksibel da vi ønsket å legge på litt arbeid. Sitter igjen med et stilfult bad med høy kvalitet.

Tine Weise Håland

Bad/toalett fordelt på to rom totalrehabilitert til et større bad

    

Badet ble tilpasset rullestolbruker etter bestemte mål. Fikk prisgunstig og godt spesifisert tilbud med tegninger. Arbeidet ble utført etter tidsplanen, og fremstår nå nytt og moderne med fin finish. Spesielt var vi fornøyd med prosjektleder som alltid var lett tilgjengelig og deltok på møter underveis. Er meget godt fornøyd med arbeid og service!

Edvin Borgheim

Service på varmepumpe

Kom på kort varsel, enkelt og effektivt.

Peter Bach

Service varmepumpe

Kvalitet og god pris

Saloumeh Abbasian

Service

Holder alt de lover. Effektivt, hyggelig. Anbefales!

Kristin Vegerstøl

Service på varmepumpe

Topp arbeid og service!

Carl Erik Melhus

Et meget godt sluttprodukt

Et meget godt sluttprodukt, dyktige og hyggelige håndverkere. Noen få utfordringer med logistikken, men absolutt å anbefale.

Hans Knutsen

Arbeidet er pent utført

Jeg er meget fornøyd med badene mine. Arbeidet er pent utført.

Unni Kurseth

Vi er kjempefornøyde med sluttproduktet

Vi er kjempefornøyde med sluttproduktet. Samtidig vil vi beskrive oppfølgingen vi fikk både før, under og etter prosjektet som utrolig bra. De utfordringene man møtte på underveis klarte man å løse med forståelse og god dialog. Brødrene Skog kan varmt anbefales. Ikke bare på grunn av kvaliteten, men også på grunn av folkene som jobber i firmaet.

Ola Niemann

Anbefales!

Brødrene Skog rehabiliterte et bad og et toalettrom i rekkehuset vårt på forsommeren i 2018. Senere rehabiliterte de også to bad i en leilighet vi leier ut. En hyggelig befaring, svært konkurransedyktige priser og et ryddig og oversiktlig tilbud ble utslagsgivende i første runde. Siden har samarbeidet med Jakob (prosjektleder) vært tett, hyggelig og godt hele veien. Han og teamet har kommet opp med forslag og gode løsninger der det har vært utfordringer, og sluttresultatet har blitt veldig bra både hjemme hos oss og i utleieenheten. Et par feil vi har påpekt har blitt utbedret uten diskusjon. De rettet også opp en feil vi selv var skyld i (klønete planlegging) uten å ta seg betalt for det. Det var ingen liten jobb heller.  Anbefales!

Ketil Engeland

Helt fantastisk!

Fikk totalrenovert badet nå denne sommeren av Brødrene Skog. De kom med tilbudet allerede samme dag som de hadde vært på befaring.  Prosjekt leder var utrolig hyggelig å alt ble fulgt opp slik vi ønsket. De ga oss gode rabatter på flere ting inkludert baderomsmøbler og fliser via en samarbeids. Håndverkere var utrolig dyktige og hyggelige. Badet gikk fra å være det rommet jeg minst likte til mitt favoritt rom. Helt fantastisk!  Kan anbefale Brødrene Skog på det sterkeste.

Nina Moe

Vi er godt fornøyde med sluttresultatet

Brødrene Skog har renovert vårt bad, og vi er godt fornøyde med sluttresultatet. Det var noen misforståelser underveis som resulterte i noe endringsarbeid. Brødrene Skog gjorde endringene uten diskusjoner og innenfor den økonomiske rammen vi hadde avtalt i utgangspunktet.   Til andre som skal i gang med oppussing av badet vil vi anbefale å gå nøye gjennom alle detaljer før oppstart, og bli enige med Brødrene Skog om hvem som kjøper inn hva og til hvilket tidspunkt.

Cecilie Løken

Vi ønsker å anbefale dette firma på det sterkest!!!!

Vi ønsker å anbefale dette firma på det sterkest!!!! De har gitt oss et bad som virkelig står til all forventning og mere til. De er effektive og ryddige når det gjelder tid og arbeid. Ting som de har støtt på i denne renoveringen har de tatt kontakt med en gang og rådet oss til det som er det beste for oss. De er utrolig hjelpsomme og gitt litt ekstra noe vi har satt enormt pris på. Med disse kan dere få gjort en drøm virkelig.

Gry Hansen

Fantastisk flinke håndverkere

Vi valgte Brødrene Skog til å totalrenovere vårt bad på 8 kvm, på grunn av totalpakken med god service og gode priser. Fantastisk flinke håndverkere som løste uforutsette problemer underveis, på veldig god måte. Og tusen takk til prosjektleder Jakob som alltid hadde gode løsninger og masse tålmodighet med oss.

Kjirsti Stø Eide

Til å stole på!

Til å stole på! Jeg brukte Brødrene Skog til å pusse opp mitt 6 kvadratmeter store bad i august 2017. De ble valgt på bakgrunn av konkurransedyktig pris og høy kompetanse hos Alexander Høyer som kom på befaring. Badet ble ferdig til avtalt tid, dette til tross for at jeg ønsket tilleggsarbeider utført. Underveis erfarte jeg høy fleksibilitet og vilje til at jeg fikk det badet jeg ønsket meg, og på et så lite bad er godt håndverk ekstra viktig. Jakob Issa er veldig grei å forholde seg til. Jeg er meget fornøyd og vil med dette anbefale Brødrene Skog!

Mette Midtgaard

Vi har fått et helt fantastisk nydelig bad

Vi hadde et gammelt bad vi ønsket å totalrenovere, og valgte Brødrene Skog til dette. Vi har fått et helt fantastisk nydelig bad. Håndverkerne som jobbet på prosjektet er kompetente folk, som også virkelig bryr seg om håndverket de leverer. Dette reflekteres også i resultatet: Hele badet bærer tydelig preg av gjennomgående kvalitet. Flislegging, innredning og nisjene er rett og slett top notch. Brødrene Skog får min varme anbefaling!

Per Christian Aaslund

Meget godt fornøyd med både pris og utførelse

Meget godt fornøyd med både pris og utførelse. Lytter til kunden, og kommer med kreative forslag selv. Punktlig, nøye og ferdigstilt til avtalt tid. Anbefales uforbeholdent til lignende type oppdrag.

Håvard

Flinke og effektive håndverkere

Flinke og effektive håndverkere. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi møtte på noen utfordringer underveis og da hadde de gode forslag og løsninger. Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og slutt resultatet var utmerket.

Morten

Vil gjerne anbefale Brødrene Skog til andre

Ble anbefalt dette firmaet av en baderomsleverandør, og de svarte også opp på mittanbud.no  Svært fornøyd med hele prosessen, fra gjennomgang av ønsket arbeid, innspill til løsninger og har hele tiden vært tilgjengelige når vi har hatt spørsmål. De som har gjort jobben hos oss, totalrenovering av bad i gammelt hus, har vært grundige, holder tiden og resultatet er svært tilfredsstillende. Vil gjerne anbefale Brødrene Skog til andre.

Jørgen Strand

Veldig proff team

Veldig proff team. Gjorde et flott arbeid. Fikk masse gode tips til endringer. Gjorde flott baderoms rørlegger og elektriker arbeid. Ser flott ut nå. Ville ha brukt dem igjen uten tvil.

raymarek