Om oss

Lar oss beregne kostnadene for oppussing av badet ditt

Brødrene Skog As

Vi stiftet vårt selskap i 2015 og har drevet hovedsaklig med totalrenovering av baderom, vaskerom, wc og kjøkken. Vi er et entreprenørskap som har sammenslått flere bedrifter innen flere fagfelt i byggebransjen. Vi har 1 avdeling på Lysaker og 1 avdeling på Helsfyr i Oslo og dekker store deler av Viken og Oslo.

Ved å velge oss får dere en fast prosjektleder fra Brødrene skog as som vil følge prosjektet fra start til slutt. Vi er et steg foran store og mellom store bedrifter i konkurransen om å levere Norges beste bad for en god pris. Vi forstår viktigheten av kundens ønsker og leverer høy kvalitet fra prosjektering, utførelse samt dokumentasjonsarbeid, med dette vil kunden få god markedsverdi for sin investering. Vi utviklet et system som gjør det mulig å levere tilbud og 3D tegning sammen med komplett beskrivelse og utførelses plan raskt og så tidlig som ved befaring.

Bli inspirert?

Vi er spesialister innen renovering av baderom, rørleggerarbeid, elektrisk og tilling. Hvis du vil renovere ditt personlige rom, må du beregne budsjettet først.

Fortell oss om prosjektet ditt

Våre partnere

Det er helt nytt,
Det hele ankom denne uken