OM OSS

Om oss

Brødrene Skog As

Vi stiftet vårt selskap i 2015 og har drevet hovedsaklig med totalrenovering av baderom, vaskerom, wc og kjøkken. Vi er et entreprenørskap som har sammenslått flere bedrifter innen flere fagfelt i byggebransjen. Vi har 1 avdeling på Lysaker og 1 avdeling på Helsfyr i Oslo og dekker store deler av Viken og Oslo.

Ved å velge oss får dere en fast prosjektleder fra Brødrene skog as som vil følge prosjektet fra start til slutt. Vi er et steg foran store og mellom store bedrifter i konkurransen om å levere Norges beste bad for en god pris. Vi forstår viktigheten av kundens ønsker og leverer høy kvalitet fra prosjektering, utførelse samt dokumentasjonsarbeid, med dette vil kunden få god markedsverdi for sin investering. Vi utviklet et system som gjør det mulig å levere tilbud og 2D tegning sammen med komplett beskrivelse og utførelses plan raskt og så tidlig som ved befaring.

Vi har utviklet et online prosjekterings system som inkluderer våre kunder i kommunikasjonen rundt deres prosjekt innad våre ansatte, det for å gi våre kunder trygg og guidet opplevelse gjennom prosjektet.

Vi er under prosessen med å utvikle en online butikk, der våre kunder kan velge baderoms møbler og fliser og få dette innbakt i tilbudet dersom de ønsker det. Vi har også en del butikker vi samarbeider med og kan anbefale. Kunden har full fleksibilitet for hvilken baderoms innredninger og fliser de ønsker.

Vi leverer ytterst kvalitet på våre bad og kjøkken med moderne løsninger.
Tilbudene våre er oversiktlige og inneholder forklarende tekst, produkt beskrivelser samt 3D tegninger som gir en god forståelse for arbeidet som skal utføres.

Brødrene Skog As

Vi stiftet vårt selskap i 2015 og har drevet hovedsaklig med totalrenovering av baderom, vaskerom, wc og kjøkken. Vi er et entreprenørskap som har sammenslått flere bedrifter innen flere fagfelt i byggebransjen. Vi har 1 avdeling på Lysaker og 1 avdeling på Helsfyr i Oslo og dekker store deler av Viken og Oslo.

Ved å velge oss får dere en fast prosjektleder fra Brødrene skog as som vil følge prosjektet fra start til slutt. Vi er et steg foran store og mellom store bedrifter i konkurransen om å levere Norges beste bad for en god pris. Vi forstår viktigheten av kundens ønsker og leverer høy kvalitet fra prosjektering, utførelse samt dokumentasjonsarbeid, med dette vil kunden få god markedsverdi for sin investering. Vi utviklet et system som gjør det mulig å levere tilbud og 3D tegning sammen med komplett beskrivelse og utførelses plan raskt og så tidlig som ved befaring.

GARANTIEN ØKER VERDIEN PÅ BOLIGEN

Tilstanden på bad og våtrom er ofte gjenstand for usikkerhet ved boligkjøp.
Med 10 års garanti på tett bad, får den nye eieren en sikkerhet for at det i garantiperioden ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av lekkasje i våtrom. Det er noe mange er villige til å betale ekstra for og det øker samtidig verdien på boligen din. For at vi skal kunne garantere at badet ditt holder tett i 10 år, må vi bygge rommet fra bunnen av. Se etter Garantisymbolet eller spør din lokale Brodreneskog-bedrift om 10 års garanti.

DRØMMER DU OM NYTT BAD?

Vårt våtromsgodkjente selskap kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad / våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i samsvar med gjeldende regelverk. Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris.

Bli inspirert?

Vi er spesialister innen renovering av baderom, rørleggerarbeid, elektrisk og tilling. Hvis du vil renovere ditt personlige rom, må du beregne budsjettet først.

Fortell oss om prosjektet ditt

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM 10 ÅRS GARANTI PÅ TETT BAD

Hva skal jeg være mest opptatt av når jeg skal pusse opp badet?
Bortsett fra løsninger og synlige produkter bør man være opptatt av hvilken dokumentasjon man får på de utførte arbeidene når jobben er ferdig. Det er ikke bare en FDV (drift og vedlikeholdsveiledning) som er viktig, men også dokumenter som viser at jobben er utført etter gjeldende forskrifter og beskrivelser.
Jeg har sett at andre bedrifter også reklamerer med 10-års garanti. Hvorfor skal jeg velge Brodreneskog?
Hvis en Brodreneskog-bedrift opphører, gjelder fortsatt Brodreneskog-kjedens tetthetsgaranti på bad som bedriften har pusset med 10 års garanti. Skulle du være så uheldig å få en lekkasje i membranen på gulv eller vegg, som gjør at badet ikke lenger er tett, så vil en annen Brodreneskog-bedrift komme og reparere denne skaden kostnadsfritt. Hvis en bedrift tilbyr 10 års garanti og ikke er medlem av Brodreneskog- kjeden, ville jeg først og fremst stilt spørsmålet om hva som skjer hvis denne bedriften opphører.
Er det 10 års garanti på på badet?
Nei, det er det ikke. Brodreneskog gir en garanti på tettheten på rommet. Hvis du skulle få problemer med tettheten er det en type skade som forsikringsselskapene ikke dekker - de dekker kun brudd i rør og ledninger. Så hvis det oppstår et brudd i rørene dine er det som regel husforsikringen som dekker dette, men er det lekkasje i membran så gjelder Bademiljøs tetthetsgaranti.
Skrives det kontrakt hvis dere bygger et bad med 10 års tetthetsgaranti?
Alltid! Det er et av kravene for å bygge et bad med 10 års tetthetsgaranti. I tillegg skal all dokumentasjon overleveres til deg som kunde, enten i perm eller elektronisk, og du skal i tillegg ha en overtagelse slik at man er enige om datoen for når selve garantien gjelder fra.

Våre partnere

Det er helt nytt,
Det hele ankom denne uken