Flisleggertjenester

Er du lei slitne fliser?

kontakt oss
Are-you-going-to-redecorate-your-bathroom

Går du med planer om å pusse opp?

Flislegging av bad og vaskerom er absolutt ikke en enkel jobb hvis du ikke har gjort det en del ganger før.  Vi har samarbeidspartnere med bred erfaring.
Det finnes flust av merker, modeller, typer og farger og det er ikke alltid like enkelt å velge. Fortvil ikke, vi er her for å hjelpe deg.

Få et tilbud

Skal du pusse opp badet ditt?

Vi gjør oppmålinger for å beregne fordeling av flisene og gir deg vår flis mengde beregning slik at du vet hvor mye flis du må kjøpe inn til ditt prosjekt. Vi ønsker et så symmetrisk resultat som mulig, og er nøye med planleggingen av hvordan flisene skal legges. Halve jobben for en god flislegging ligger i forarbeidet, noe vi har god erfaring med.

Få et tilbud
Are-you-going-to-redecorate-your-bathroom

Hvorfor velge oss?

Å velge mannen til jobben er en tøff og forvirrende prosess, spesielt når det er så mange alternativer der ute. Det handler ikke bare om å ansette noen til jobben, men det handler om å velge den riktige mannen til jobben og det er mange momenter å tenke på. kvalitet og effektivitet er det viktigste.
Vi fortsetter å levere gode sluttprodukter til våre kunder og har lang erfaring innenfor bransjen. Våre samarbeidspartnere er motiverte og effektive gleder seg til ditt prosjekt.

Kontakt oss
Why-choose-our-tiling-services-for-a-renovation

kontakt oss

Vi sørger ikke bare for at du får den beste kvaliteten, men også teamet vårt gir sitt beste slik at du kan bare slappe av. Flislegging av bad eller vaskerom er ikke en enkel oppgave å utføre. Vi har drevet med flisarbeid i lang tid, noe som gir oss lang kunnskap i vårt felt. Kontakt oss i dag!


Krokhaugen 7 Slependen 4

Krokhaugen 7 Slependen 3

Krokhaugen 7 Slependen 2

Krokhaugen 7 Slependen 1

Se Mer