Elektrotjenester

Hvordan er belysningen på ditt bad?

Få et tilbud
Renovation-and-modernization-of-bathrooms-with-electric-service

Belysning

God generell belysning for rengjøring er lurt, samtidig som mulighet for å dempe lyset for å skape den rette stemningen. Et annet tips er godt lys rundt speilet, det beste er lys på hver side samt overlys. Velg lyskilder med mest mulig naturlig fargetonen, og LED for lavest varmeutvikling.

Få et tilbud

Elektriske tjenester

Vi samarbeider med elektrikere som er kvalifiserte og erfarne. Deres kompetanseområder inkluderer komplett installasjon av kabler, varmekabler, brytere, nye stikk/kurs, stikkontakter og belsyning mm.  De har mange års erfaring innen dette feltet. Vi holder oss oppdatert for nye produkter og løsninger, diskuter gjerne med oss hva slags løsninger du vil ha.

Dokumentasjon vil så klart bli lastet inn i boligmappa.no

Få et tilbud
Renovation-and-modernization-of-bathrooms-with-electric-service

Elektriske tjenester

Vi samarbeider med elektrikere som er kvalifiserte og erfarne.

Deres kompetanseområder inkluderer komplett installasjon av kabler, varmekabler, brytere, nye stikk/kurs, stikkontakter og belsyning mm.  De har mange års erfaring innen dette feltet. Dokumentasjon vil så klart bli lastet inn i boligmappa.no

Kontakt nå
Why-choose-our-electrical-services-for-the-renovation

Elektriker tjenester

Våre samarbeidspartnere – elektrikere bruker de nyeste løsningene, og de beste kvalitets produktene for deres prosjekt. Vi holder oss oppdatert for nye produkter og løsninger, diskuter gjerne med oss hva slags løsninger du vil ha.

Kostnader for de elektriske arbeidene

Kostnaden for det elektriske arbeidet på badet er allerede ferdig priset og inkludert i vårt tilbud.