Baderoms renovasjon

kontakt oss

Renovering av våtrom

Det finnes uendelig mange forskjellige design i markedet i dag av fliser, baderoms innredninger og andre løsninger. Det er bare din fantasi som kan sette grenser samtidig som vi er klar over at dette kan være overveldende for deg som kunde. Vi vil sammen med deg finne frem til din stil, produkter og løsninger som gjør deg fornøyd.

Få et tilbud
renovation-of-bathroom-1

Vi hjelper deg med å planlegge ditt bad fra A til Å!

Why-choose-our-wet-room-company-for-the-renovation

Hvorfor velger våre kunder oss?

Renovering av et baderom er en stor investering for de fleste av oss. Dersom jobben blir utført riktig er dette en god investering. I tillegg til de tekniske løsningene prioterer vi også god funksjonalitet i våtrommet tilpasset for våre kunder.  Vi ønsker å skape et friskt, godt holdbart våtrom som skal vare i flere år, samtidig være i en rimelig prisklasse.

Kontakt nå

Hva innebærer renovering av bad?

Vi kommer på et uforpliktende befaring hos dere og lager et tilbud og en plantegning utifra mulige løsninger og deres ønsker. Dersom dere finner vårt tilbud av interesse og ønsker å gå videre med oss, planlegger vi sammen oppstartsdato, samtidig som dere vil få utfyllende informasjon om veien videre. Vi vil kunne være behjelpelig med løsninger for innredninger, valg av fliser samt leveringstider. Jobben begynner som regel med riving av badet ned til stenderverk, for så å gjenoppbygge badet steg for steg. Disse stegene er forklart i den beskrevne tilbudet som dere mottar før kontrakt inngåelse. Dette gjør det enkelt for dere som kunde å følge prosessen samt gi dere god forståelse i deres eget prosjekt.

Få et tilbud
What does bathroom renovation involve