Kundeanmeldelser

Les hva våre kunder sier om oss.

Baderom i Bærum

| Baderom, Kundereferanse | No Comments
Oppussing av baderom og toalettrom. I denne boligen i Bærum, ønsket eieren oppussing av baderom og toalettrom. Det resultere i et praktisk og stilig baderom og toalett som du kan…

Baderom for hele familien

| Baderom, Kundereferanse | No Comments
Det er ikke hver dag vi får en modell med på shoot når vi er ute og fotograferer våre baderom! Men hos familien i Drammen var lille Champis på 6…

Nytt baderom i Vollen

| Baderom, Kundereferanse | No Comments
Dette baderommet i Vollen var litt over 3m2 stort. Med nøye planlegging ble dette et stilrent og baderom med god romfølelse. Flisevalget og fargene gjør at rommet virker større en…

Baderom i Drammen

| Baderom, Kundereferanse | No Comments
Dette badet på 8m2 ble renovert med lyse delikate farger. Glassveggen mellom dusj og resten av badet er nesten usynlig, noe som bidrar til en god romfølelse. Det blir ekstra…

Gammel sjenk fikk nytt liv

| Baderom, Kundereferanse | No Comments
Den gamle sjenken hadde stått i en garasje i mange år. Men når familien Østby overtok det gamle huset til foreldrene, ville de få inn noen elementer med sjel i…

Totalrenovering i Heggedal

| Baderom, Kundereferanse | No Comments
Når det var tid for ny baderomsløsning i eneboligen i Heggedal, valgte Ole Helle Brødrene Skog. Som totalleverandør kunne vi tilby Ole en fast pris for jobben. Les hva kunden…

Bod ble til baderom

| Baderom, Kundereferanse | No Comments
Når datteren og de to tenåringsdøtre fra USA var på besøk hos besteforeldrene på Kolsås, ble det fort klart at det var behov for mer en ett baderom i huset.…

Helrenovering av bad

| Baderom, Kundereferanse | No Comments
Bjørg Gråberget Røkeness skrev evalueringen 02/26/2018 18:48: Helrenovering av bad på 5 kvm. Meget fornøyd med håndtverkerne som var presise, nøyaktige, effektive og løsningsorienterte. Også meget førnøyd med prosjektleder. Sluttresultatet…

Oppussing av bad

    

Vi er utrolig fornøyde med Brødrene skog Totalentreprenør AS. Håndtverkerne er dyktige i sin jobb, de kom med forslag til materialerer og hvor alt skulle plasseres, og badene våre ble lekre og flotte. Håndtverkerne er hyggelige, kommer til tiden og holder frister. De gjorde også endel ekstra ting, som hente/bytte varer som ble feil/defekte, innstallere badekar på vaskerom for en kort periode etc. Vi er utrolig fornøyde og anbefaler selskapet!

Per Kristian Sørlie, Snarøya

Helrenovering av bad

    

Jeg er veldig fornøyd med dette firmaet. Jobben besto av å total renovere et bad, og de ble ferdige lenge før tiden,og resultatet ble over all forventning,og til en meget god pris. Jobben ble meget godt utført, og arbeiderene (elektriker, rørlegger, snekker, flislegger)var veldig dyktige,punktlige,og bisto også med henting av fliser,innredning o. L. Kan trygt anbefale dette firmaet til andre,og vil garantert bruke de på neste prosjekt,uten tvil !

Bente Simenstad, Kongsberg

Totalrehabilitering av bad

    

Riving av badet (15 m²) begynte 06. 05. 2015 og var meget effektiv. Det var god koordinering mellom de involverte faggruppene som deltok i arbeidet. Arbeidet var i hovedsak ferdig 04. 06. 2015. Arbeidet ble utført etter avtale. Alle arbeiderne var lette å ha med å gjøre, selv om språket kunne være en utfordring. Flislegger (og altmuligmann) var svært flink. Dette gjaldt også elektrikeren. Sjefen selv, Jacob Issa, var svært grei å forhold seg til.

Arne Kjeldstad, Drammen

Totalrenovering bad

    

Toppkarakter! Brødrene Skog AS ble valgt til å renovere badet (6m2) basert på en kombinasjonen av referanser, en tillitvekkende fremtoning og pris. Gutta var ekstremt hjelpsomme og alle utfordringer ble løst på en tilfredsstillende måte. Resultatet ble et flott, moderne og profesjonelt utført bad med fine detaljer. Alt av frister ble overholdt etter avtale. Utrolig fornøyd med både gutta og resultatet. Kan absolutt anbefales. Lars Petter.

Lars Petter Bjaaland, Bærum

Totalrenovering av bad og vaskerom

    

De har gjort en veldig god jobb. Prosjektleder var flink til å komme med forslag til planløsning og plassering av de ulike møblene. Håndverkerne var også flink til å komme med forslag til materialer og antall spotter og strømpunkter. De er svært nøyaktige i utførelsen av arbeidet og legger sin flid i å få en fin finish. Jeg er svært godt fornøyd med Brødrene Skog og kan anbefale disse. Prismessig var de også konkurransedyktige.

Pål Christian Waag

Helrenovering av bad

    

Br. Skog ble valgt da de var best på pris og at de på befaring fremsto meget ryddig og seriøs. Dette kan jeg videre bekrefte etter at jobben er ferdig. De er veldig løsningsorienterte og resultatet ble meget bra. De har veldig dyktige og ansvarsbevisste håndverkere, der jeg spesielt vil trekke frem flislegger og rørlegger. De stiller også med egen prosjektleder som er tilgjengelig for spørsmål og lignende. Anbefales!

Espen Gjørven-Platou

Nytt bad (ca 15kvm med skråtak)

    

Firmaet levert en meget god jobb til en meget konkurransedyktig pris. I tillegg til overnevnte jobb fikk de også jobben med å totalrenovere ett bad til og legge inn strøm på ny garasje. Dette var fordi kvaliteten på jobben var så bra at jeg ønsket dette videreført i de andre prosjektene. Firmaet er meget fleksibel under arbeidet. Ønsker fra kunden blir etterkommet og arbeiderne er meget positive, selv om det kommer endringer underveis. Anbefales.

Ole Christian Olsen

Bygge nytt hc bad

    

Brødrene Skog AS har vært gjennomgående gode på å holde tidsskjema. Vi har hatt flinke og hyggelige håndverkere i huset hver dag i fire uker. Det håndverksmessige er forskriftsmessig utført, pent og nøyaktig. Vår opplevelse er at bedriften er pålitelig og at de overholder avtaler. Alle nødvendige dokumentasjoner ble overlevert ved oppdragets slutt. Vi vil klart vurdere å benytte Brødrene Skog AS igjen. De får herved våre anbefalinger Fam Ingbre.

Lars Eilif Ingbre

Oppussing av bad på hvalstad

    

Meget profesjonelt firma med veldig gode håndverkere. Flinke til å diskutere og finne gode løsninger. God dialog med hovedansvarlig i hele prosessen, Håndverkere meget nøye. Fikk pusset opp bad. Tok bilder underveis i prosessen som ble lagt ved mappe med all dokumentasjon som er påkrevet. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Jeg gir mine beste anbefalinger.

Runar Østby

Renovering av bad

    

Alt arbeid ble utført etter tidsskjema førsteklasses arbeid. Håndverkerne kom til avtalte tider. Flott utført flisarbeid. Flott oppfølging av prosjektleder, meget lett å samarbeide med og kom med gode råd underveis i prosjektet Alt arbeid ble utført til avtalt pris.Konklusjon: Meget godt fornøyd og kan anbefales.

Geir Engelbert Lindvig

Baderom – rørlegger og snikker

    

Meget godt fornøyd med både pris og utførelse. Lytter til kunden, og kommer med kreative forslag selv. Punktlig, nøye og ferdigstilt til avtalt tid. Anbefales uforbeholdent til lignende type oppdrag.

Håvard Bøygard

Pusse opp bad

    

Vi hadde et gammelt bad vi ønsket å totalrenovere, og valgte Brødrene Skog til dette. Vi har fått et helt fantastisk nydelig bad. Håndverkerne som jobbet på prosjektet er kompetente folk, som også virkelig bryr seg om håndverket de leverer. Dette reflekteres også i resultatet: Hele badet bærer tydelig preg av gjennomgående kvalitet. Flislegging, innredning og nisjene er rett og slett top notch. Brødrene Skog får min varme anbefaling!

Per Christian Aaslund

Rørlegger- nytt bad

    

Jobben ble utført til avtalt pris og svært godt resultat. Dyktige håndverkere som kom med gode innspill og ideer i tillegg til at badet ble slik vi ønsket.

Cecilie R. Olsen, Nedre Eik

Renovering av bad

    

Meget godt fornøyd med arbeidet. Bra oppfølging og kundebehandling. Hyggelige arbeidere. Ferdig til avtalt tid. Takk for bra arbeide :).

Tom Skrindo Andersen, Drammen

Rørlegger

    

Jeg er veldig fornøyd med både jobb, prisen og kundebehandling – god service. Veldig takknemlig overfor firmaet.

Sara Holt, Drammen

Legging av sluk og flytting av vannmåler

    

Fleksible og greie.

Tor Anders Marvik

Total renovering av bad ca 7 kvm

    

Flinke og effektive håndverkere. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi møtte på noen utfordringer underveis og da hadde de gode forslag og løsninger. Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og slutt resultatet var utmerket.

Carina Frengen

Rehabilitering av bad

    

Befaring med representant fra firma og forslag på løsning ble tegnet raskt. Vi fikk gode innspill, våre forslag og endringer ble grundig vurdert og tatt godt imot. Vi har valgt å bruke firmaet på flere rom i huset. Prosjektleder var grundig og holdt orden på mange løse tråder. Flislegging er svært grundig utført. Elektriker og rørlegger var grundige og bidro til at det ble 100% som vi håpet. De holdt tidsskjemaet. Vil gjerne anbefale videre.

Jørgen Strand

Pusse opp badet

    

Hyggelige og dyktige folk. God oppfølgning, og flinke til å finne gode løsninger. Flinke til å gi råd hvis våre opprinnelige tanker ikke var det optimale. Resultatet ble veldig bra, og vi er godt fonøyde 🙂

Bjørn Thomas Torvund

Renovering av bad

    

Total renovering av bad. Slo sammen 2 små rom og fikk et flott resultat. Kom med gode og smarte forslag til løsninger for utforming. Fulgte tett opp under hele prosessen og var fleksibel da vi ønsket å legge på litt arbeid. Sitter igjen med et stilfult bad med høy kvalitet.

Tine Weise Håland

Bad/toalett fordelt på to rom totalrehabilitert til et større bad

    

Badet ble tilpasset rullestolbruker etter bestemte mål. Fikk prisgunstig og godt spesifisert tilbud med tegninger. Arbeidet ble utført etter tidsplanen, og fremstår nå nytt og moderne med fin finish. Spesielt var vi fornøyd med prosjektleder som alltid var lett tilgjengelig og deltok på møter underveis. Er meget godt fornøyd med arbeid og service!

Edvin Borgheim

Til å stole på!

    

Jeg brukte Brødrene Skog til å pusse opp mitt 6 kvadratmeter store bad i august 2017. De ble valgt på bakgrunn av konkurransedyktig pris og høy kompetanse hos Alexander Høyer som kom på befaring. Badet ble ferdig til avtalt tid, dette til tross for at jeg ønsket tilleggsarbeider utført. Underveis erfarte jeg høy fleksibilitet og vilje til at jeg fikk det badet jeg ønsket meg, og på et så lite bad er godt håndverk ekstra viktig. Jakob Issa er veldig grei å forholde seg til. Jeg er meget fornøyd og vil med dette anbefale Brødrene Skog!

Mette Midtgaard